Volgers

dinsdag 27 november 2012

*Made with Love...

Lieve allemaaltjes,

Gezellig dat jullie allemaal weer even op bezoek komen en een speciaal welkom aan de nieuwe volgers.
Helemaal leuk dat jullie zijn blijven plakken hier:)
Vandaag heb ik mijn keukenschort maar eens uit de kast gehaald want voor de nieuwe challenge op het Scr@p-Cards Challenge-Blog vragen we je een kaart of creatie te maken met het thema 'Bakken'.
Hoe leuk is dat! 

Het thema vind ik erg leuk, al houd ik zelf ook van het echte bakken. Cupcakes zijn mijn favoriet maar ook appeltaart en monchoutaart scoren hoog op mijn lijstje. Jammie...ik krijg al trek als ik erover begin te schrijven. En dan heb ik het nog niet over die heerlijke vers gebakken gevulde speculaas, of wat dacht je van eigen gemaakte kruidnoten.....jammmmie. Ook de ouderwetse zandkoekjes blijven hier favoriet, daar kan ik er zo een stuk of 10 van op...lol


Okey dames en nu weer even met de beide benen op de grond ha ha, anders kom ik nooit aan de beschrijving van dit kaartje toe:p:p

Gebruikte materialen:
Pion Design paper - Forget me Not 'Year 1939' en
Melissa Frances paper- Home for the Holidays ' Ginger'.
Melissa Francis Attic Treasures stickers.
Spacer Beads 74  en Rhinestones van Action.
Seam Binding Wit en één stuk wit seam binding lint gekleurd in het blauw met distress inkt 'Broken China'.
Het plaatje komt oorspronkelijk van een Thanks Giving kaart. Maar met Photoshop heb ik alle letters weg gepoetst en er 'Made With Love' ingeschreven.
De taarten zien er heerlijk uit op dit plaatje, maar ik neem maar gauw een gezonde boterham met pindakaas, want alleen daarvan wordt je pas echt groot en sterk hi hi.
Bedankt voor jullie gezelligheid en tot de volgende keer.

Gigagrotegroetjes,
Neltine

Photo edited with Picmonkey

dinsdag 13 november 2012

*Pink Santa

Hadilootjes allemaaltjes,

Het is alweer 13 november...maar misschien bij jullie ook wel...lol Dus weer de hoogste tijd voor een nieuwe creatie. Overal zie ik al kerstkaarten voorbij komen en dacht laat ik er ook maar weer eens eentje maken.
Normaal ben ik altijd errrrg van de late, maar ik heb mijn persoonlijke record gehaald, want ik heb voor half november alweer 2 kerstkaarten af....

Tja positief blijven denken dat is errrg belangrijk hoor...en dan denk ik maar even niet aan de 25 kaarten die ik nog moet maken. Mocht je een gekochte kerstkaart krijgen dan weet je wel hoe laat het is. Veeels te laat voor Neltine:p:p


Normaal ben ik helemaal niet van de kerstmannen plaatjes. Maar eenmaal op Pinterest kwam ik zulke leuke Vintage Kerstmannetjes tegen daar moest ik wat mee doen.
Zo ook hier deze roze kerstman...zo leuk:) Al zeg ik ut zelluf natuurlijk.

 Lay-out from card is inspired by Cherry Jubilee
                                                

Deze kaart heb ik weer gemaakt voor de nieuwe challenge op ons Scr@p-Cards Challenge-Blog waar de opdracht is om een kaart te maken volgens de kleurenfoto. Wil je weten welke dat is...sjees dan even naar het Blog:)

Gebruikte Materialen:
Paper: My Mind's eye - the Sweetest Thing 'Honey Love Fond Paper' en the Scrapcake - one moment in time.
Punch: EK Succes - Double Embossed dotted lace. 

Volgens de pons (dotted Lace) hoor je er ook een embosrandje van stipjes in te krijgen, nadat je het randje geponst heb. Hihi nou ik weet niet of het aan mij ligt..maar ik kreeg echt maar 3 minuscuul klein stipjes te zien. Stond zo sullig dat ik ze met de achterkant van een schaar weer heb uitgedeukt...lol

Lintje en Doilies op de Kreadoe gekocht.


Het plaatje vond ik hier


Zo leuke luitjes, ik ga er weer een eindje aan haken en mezelf eens nuttig maken in het huishouden..zucht. Stofzuigen en dweilen vind ik nou echt zinloos geweld hoor hihi. Maar ja...het mot gebeuren nie war?

Tot een volgende keer en weer enorm bedankt voor al jullie leuke berichtjes en ook de nieuwe volgers van harrrte welkom!!
Gigagrotegroetjes,

Neltine


Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
Anything Goes: Stitching real of faux

Photo edited with Picmonkey